Gewasbescherming

Landbouw - en loonbedrijf Antuma maakt gebruik van een Dubex spuit met sleepdoek en Ratrac rupsspuit.

Dubex spuit met sleepdoek

Wij maken gebruik van een vernieuwd wingsprayer systeem. Onze spuit is 33 meter breed en maakt gebruik van een sleepdoek met doppen slecht 30 cm van elkaar. Hierdoor kunnen wij kort op de gewassen spuiten, hebben wij minder drift door het sleepdoek en kunnen we de gewassen opentrekken met het sleepdoek om rechtstreeks in het gewas te spuiten.

Deze bewezen techniek reduceert drift met 75% tot 99% en zorgt ervoor dat minder water en bestrijdingsmidden nodig zijn om op dezelfde effectieve wijze te spuiten als andere spuittechnieken.

Voor een impressie van het spuiten bij Landbouw - en loonbedrijf Antuma, zie onderstaande foto's:

Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf AntumaRatrac Rupsspuit

Op natte percelen, vooral tijdens het voorjaar kunnen diepe spuitsporen ontstaan. Om dit te voorkomen heeft Landbouw - en loonbedrijf Antuma de Ratrac rupsspuit. Deze rupsspuit heeft brede rupsen waardoor de bodemdruk laag is en weinig tot geen sporen ontstaan.

Loonbedrijf Antuma's Ratrac rupsspuit Loonbedrijf Antuma's Ratrac rupsspuit Loonbedrijf Antuma's Ratrac rupsspuit