Gewasbescherming

Landbouw- en loonbedrijf Antuma heeft veel expertise opgebouwd in de gewasbescherming. Loonbedrijf Antuma maakt gebruik van een Dubex spuit met sleepdoek en/of een Ratrac rupsspuit.

Dubex spuit met sleepdoek

Wij maken gebruik van een vernieuwd wingsprayer systeem. Onze veldspuit is 33 meter breed en maakt gebruik van een sleepdoek met doppen die slechts 30 cm uit elkaar staan. Hierdoor kunnen wij op zeer korte afstand boven de gewassen spuiten. Door het sleepdoek bereiken wij veel minder drift dan gebruikelijk en kunnen we de gewassen 'opentrekken' om rechtstreeks in het gewas te spuiten.

Deze bewezen techniek reduceert drift met 75% tot 99% en zorgt ervoor dat minder water en bestrijdingsmidden nodig zijn om op dezelfde effectieve wijze te spuiten als bij andere spuittechnieken.

Voor een impressie van het spuiten bij Landbouw - en loonbedrijf Antuma, zie onderstaande foto's:

Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma Sleepdoek spuittechniek bij Loonbedrijf Antuma